WEMO op EuroBLECH 2012 in Hannover

Nieuwe huisstijl

WEMO heeft zich op de EuroBLECH in Hannover (23-27 oktober) gepresenteerd met een nieuwe huisstijl, vertaald in een nieuwe beursstand en een nieuwe slogan: 'WEMO, where Productivity meets Flexibility'. Op de beursstand werd de nieuwste ontwikkeling van WEMO getoond, het Flexibele Coil Punching Centre (CPC). De machine, CPC type 1250, produceert platen in serie, seriegrootte 1 of in batch.

De gepresenteerde CPC en de in opbouw zijnde CNC-Buiger sluiten perfect aan op ontwikkelingen in de markt. Het getoonde ponsconcept werd dan ook zeer positief ontvangen door zowel bestaande als door nieuwe klanten van WEMO. WEMO levert naast de CPC ook het Sheet Punching Centre (SPC).

Al met al kijkt WEMO terug op een geslaagde beurs, waarbij de belangstelling vertaald in het aantal bezoekers, groot was in vergelijking met de vorige Euroblech in 2010.

Over WEMO

WEMO International BV ontwikkelt, bouwt en installeert, productiemachines en gereedschappen voor ponsen, buigen en verbinden van plaat en coil materiaal.
Klik hier voor meer informatie over WEMO