Succesvolle WEMO klantendagen

WEMO in de praktijk

Donderdag 12 en vrijdag 13 september bezochten tientallen geïnteresseerden de klantendagen van WEMO. In de ochtend waren er presentaties met een toelichting over de laatste technische ontwikkelingen en uitleg over de afdelingen WEMO Customer Service en WEMO Customer Care. Daarna kregen de bezoekers de praktijk te zien tijdens een rondleiding in de WEMO-montagehal. Hier werden onder andere een rolbuig-kantmachine, een CNC-buiger en een lijn voor ponsen, buigen, clinchen en lijmen in werking getoond.

Via deze weg willen we alle deelnemers bedanken voor hun komst en getoonde interesse!

Over WEMO

WEMO International BV ontwikkelt, bouwt en installeert, productiemachines en gereedschappen voor ponsen, buigen en verbinden van plaat en coil materiaal.
Klik hier voor meer informatie over WEMO